Анатолий Соловьяненко - Украинские народные песни (1998) Lossless
Анатолий Соловьяненко - Украинские народные песни (Анатолій Солов'яненко - Українські народні пісні) (1998)
Исполнитель: Анатолій Солов'яненко Альбом: Українські народні пісні Дата выпуска: 1998 Жанр: Vocal Формат: APE (image+cue) Битрейт: 692 kbps Продолжительность: 01:11:12
Треклист 01.Чом, земле моя (обр. М.Буравського) 02.Чорнії брови, карії очі (обр. М.Гвоздя) 03.Стоїть гора високая (обр. М.Гвоздя) 04.Там, де Ятрань круто в'ється (обр. В.Кирейка) 05.Як ішов я з Дебречина (обр. Г.Верети) 06.Чом дуб не зелений (обр. К.Котенка) 07.Їхав козак за Дунай (обр. М.Гвоздя) 08.Місяць на небі (обр. О.Міньківського) 09.Вечір на дворі (обр. А.Бобиря) 10.Арія Андрія з опери 'Запорожець за Дунаєм' (С.Гулак-Артемовський) 11.Гуде вітер вельми в полі (М.Глінка - В.Забіла) 12.Не щебечи, соловейку (М.Глінка - В.Забіла) 13.Думи мої (обр. Г.Майбороди - Т.Шевченко) 14.Дивлюсь я на небо (В.Заремба - М.Петренко) 15.Повій, вітре, на Вкраїну (обр. К.Данькевича - С.Руданський) 16.Ой ти, дівчино, з горіха зерня (А.Кос-Анатольський - І.Франко) 17.Ніч яка місячна (обр. К.Скорохода) 18.Чорнявая Іванка (обр. М.Гриценка) 19.Зашуміли ліси (обр. В.Майчика) 20.Горіла липка (обр. В.Майчика) 21.Як ішов я з Дебречина (обр. Г.Верети) 22.Чом, земле моя (обр. М.Буравського)
Цитата:
FILE: Анатолій Солов'яненко - Українські народні пісні.ape
Size: 373781860 Hash: 48465DBE7437E3FA30043E7BF63FA862 Accuracy: -m0
Conclusion: CDDA 100%
Signature: 3C61368F0CEB6AF539526DB428F1709650380B0D
Скачать:
Скрытый текст (вы должны зарегистрироваться или войти под своим логином):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
__________________ О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас. А те, кто лучше нас, им просто не до нас. --Омар Хайям
Обновления по запросу — на Я.Ди. «Мэйл-облако» для тех, кто помогает нашему интернет-проекту, и для тех, кто хотел бы это делать, но пока не знает, как.
Помогая форуму ВТО, вы прежде всего помогаете себе! А не делаете что-то абстрактное для «других», совершенно незнакомых и безразличных вам людей.
__________________ О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас. А те, кто лучше нас, им просто не до нас. --Омар Хайям
Обновления по запросу — на Я.Ди. «Мэйл-облако» для тех, кто помогает нашему интернет-проекту, и для тех, кто хотел бы это делать, но пока не знает, как.
Помогая форуму ВТО, вы прежде всего помогаете себе! А не делаете что-то абстрактное для «других», совершенно незнакомых и безразличных вам людей.