Жанр: Pop-Rock, Indie-Rock, Alternative
Носитель: WEB
Страна-производитель диска (релиза): Україна
Год издания: 2015-2022
Страна исполнителя (группы): Україна
Аудиокодек: FLAC (*.flac)
Тип рипа: tracks
Продолжительность: 06:34:27
Источник: deezer
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
2015 - #DИХАЮТОБОЮ
2017 - 5хвилин
2017 - The Best of
2018 - Буду з тобою!
2019 - Акустика
2019 - Мільярди
2020 - Best OF
2020 - REMIX
2020 - Липень (single)
2021 - Вільні люди
2021 - Краще
2022 - 24_02 (English Version)(single)
2022 - 24_02 (single)
Об исполнителе (группе)
Свою творчість гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» розпочав із Закарпатського міста Мукачева, де вперше заявив про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. Тоді до складу команди молодих музикантів, які тільки розпочали свій творчий шлях входили: Сергій Танчинець, Ігор Рибар, Віктор Янцо, Владислав Воробець, Василь Логойда. Після перших вдалих перфоменсів і здобуття прихильності публіки, відчуваючи, що «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» на правильному шляху, музиканти почали розширювати кордони і брати участь не тільки в концертах місцевого значення, а й різноманітних музичних конкурсах та фестивалях, паралельно створюючи нові пісні та удосконалюючи свою майстерність. У 2007 році «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» змінюють назву на «Without Limits» та випускають свій перший альбом «Underground», також знімають дебютне відео з однойменною назвою. В кінці 2013-го року гурт «Without Limits» повертається до україномовної назви «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ». У квітня 2015-го завершилася робота над третім в історії гурту альбомом, що дістав назву «#DИХАЮТОБОЮ», матеріал до якого музиканти збирали 2 роки. До диску увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова». До речі, останню «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» виконали на презентації разом з Наталкою Дзенків (LAMA). У записі деяких творів взяли участь Олександр Лежньов (Vivienne Mort), Ганна Заклецька та Ольга Нестеренко (Vroda Rodu). Разом з дуетом VRODA восени 2015-го гурт презентував дуетну пісню "Доле моя" та відео до неї. На початку 2016-го відбулися зйомки телеверсії концерту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в рамках проекту телеканалу М2 "М2 LIVE". Восени 2016-го року в ефірі українських музичних телеканалів з'явився кліп БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ на пісню "Без неї ніяк". У 2016 роцi приймали участь в шоу "Х-фактор". У 2017 роцi виходить альбом "П`ять хвилин" та сингл "Хочеш". Весною 2018 року виходить сингл "Листопад" та четвертий альбом гурту пiд назвою "Буду з тобою".
Состав
Олександр Адаменко – бас-гітара
Іван Зіменко – ударні;
Андрій Радько - гітара;
Ігор Рибар - гітара;
Сергій Танчинець - фронт-мен
Скрытый текст (вы должны зарегистрироваться или войти под своим логином):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.