![]() |
Мурка по Украински))
|
А я, вот, как-то перевел "Показания невиновного" В.Шандрикова...
СВІДЧЕННЯ БЕЗНЕВИННОГО (В.Шандріков, переклад з російської) Ну я відкинувся – який базар-вокзал? Придбав квиток в колгосп "Велике дишло", Бо ж я залізно з бандитизмом зав’язав, Все до пуття, та прикрість раптом вийшла. Ти ба, начальник, я сидів собі, мов рак, Дививсь на шльондр, галушки їв поживні,- Аж раптом суне цей дурило та лайдак, Гукає: "Чуєш, грець, позич мені дві гривні!" Все зашкварчало, ніби сало, у грудях, Йому я пику ледве-ледве не роз’юшив, Але ж нас чемності навчали в таборах,- Сховав ножаку та закон я не порушив. Я ладен був йому віддати гаманець, Але ж я сам сидів через крадіжку, Кажу йому: "Та хай би тобі грець! Не треба, друже, оце зараз лізти в діжку!" А щоб я здох у буцегарні, як брешу! Та, пан майор, візьміть моєї сраки Й поставте поруч ту мармизу, я прошу,- Всі заволають: "Ось, диви,- два зарізяки!" Йому чемненько я кажу: "Ступай, митець! Пораду дам, що треба ж все законно: Бо ж до в’язниці попадеш – тобі й капець, Адже не Ялта, дурник, там,- там справді зона!" Та волоцюга, власне, виявився хам: Дрючком по ребрах уперіщив там на розі, Терпець урвався, ми зчепились сам-на-сам, І ось я тут, а пика та – у морзі. Ти ба, начальник,- ніц-нічого не збрехав, Та чемно йшов сюди до тебе в "клітку", Бо ж я залізно з бандитизмом зав’язав, Тож поверни мені про звільнення довідку! 2007 |
Serg95, Сергей, спасибо Большое! Прямо настроение поднялось! Правда!:icon_good:
|
Вот это Мурка!!! Украина зажигает!:D:icon_thumbup2:
|
Serg95, Cергей,один моральный урод с дебильной мордой,
http://s55.radikal.ru/i147/1009/2c/313b1819f567.jpg которого забанили у нас на Форуме общим решением коллектива,уже украл стихи и разместил их в разделе Юмора и развлечений! |
Плагиат существовал во все времена... так уж повелось: одни создают, другие присваивают, то есть по простому воруют.
|
Цитата:
|
Вера,В недавнем прошлом с такими поступали очень справидливо! Cажали в бочку с говном и возили по городу,а над ним стоял палач правосудия и махал мечом над головой и если он не нырял в говно,то и голова с плеч!
|
:):):) Так то в Турции, там тепло, а у нас, при суровом климате, так и замерзнуть в дерьме недолго.... :):)
|
Очень интересно получается,Сергей работал над переводом,затратил на это своё время! Какой-то татарин размещает это как своё в интернете и даже нет намёка на автора! И в добавок в разделе юмора!
|
Часовой пояс GMT +3, время: 13:28. |