![]() |
Raimonds Pauls - "Tev, mana labā" - 2001 (Lossless)
Raimonds Pauls - Tev, mana labā (2001)
Песни Р.Паулса 1965-1969. г. http://farm8.staticflickr.com/7227/7...839af1f765.jpg Страна: Латвия Формат: FLAC Размер: 283 mb Релиз: Dzefris 01. Tev, mana labā - O.Grīnbergs 02. Ar Tevi vien - Sieviešu vokālais ansamblis 03. Dziesma nenosalst - O.Grīnbergs 04. Kur Tu esi? - O.Grīnbergs 05. Vecā jūrnieka stāsts - Z.Romanovskis 06. Nepārmet man - M.Vilcāne un O.Grīnbergs 07. Papu, saki mammai pats - N.Bumbiere un O.Grīnbergs 08. Mežrozīte - O.Grīnbergs 09. Cik labi, ja Tu blakus man - M.Vilcāne 10. Vectētiņš un vecmāmiņa - M.Vilcāne un O.Grīnbergs 11. Melodija no k/f "235 miljoni seju" - Vokāli instrumentālais ansamblis Eolika 12. Baltijas jūrai - Z.Romanovskis 13. Zilie lini - M.Vilcāne un O.Grīnbergs 14. Kāpēc? - N.Bumbiere 15. Sens ir tas stāsts - O.Grīnbergs 16. Atvadas vasarai - N.Bumbiere Скачать |
Ja tas ir tas pats izdevums, kvalitāte ir bēdīga. Kāds MicRec pamatīgi uzdarbojies ar Noise Reduction :(
|
elvelv, Noise Reduction присутстует. Примите наши извинения, это не вина релизера.
|
Конечно, это не вина релизера. Я сам этот диск купил в магазине, подумал после этого, как же звукооператор фирмы не любит свою работу... схалтурил.
Просто подумал, может быть переиздали. |
elvelv, Вы правы. Сейчас много халтуры в Cd индустрии.
Но в музыкальный магазин с ноутом и прогой тау аналайзером мало кто пойдёт. |
:icon_thumbup2:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 05:00. |